Book Ferie- og kursusejendomme hos AXELGAARD

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Huse til 50 personer
Konference og kursus
Unikke ferier for alle
Ferie på Vestkysten

Leder du efter din næste ferie eller et unikt kursusophold?

Hvis du er på udkig efter et større sommerhus eller en kursusejendom ved Vestkysten, så er du havnet det rigtige sted. Vi tilbyder personlig service, skræddersyet til dit ophold, og vi sætter en ære i at give dig den bedste oplevelse. Lad os hjælpe dig med drømmeferien, det store arrangement, mærkedagen eller det næste firmaarrangement.

Oplev kvalitet og nærvær med AXELGAARD.

Hos AXELGAARD er vi eksperter i at møde vores gæster der, hvor de er. Vi lytter til deres behov og lægger stor vægt på nærvær og personlig service. Vi skræddersyer dit ophold efter dine ønsker, og vi er altid klar til at lytte.

Vores mission er, at du får det perfekte ophold hos os, og vores erfaring gør, at det sker – igen og igen

Badeferie på Vestkysten

Beliggende i Outrup midt på den Jyske Vestkyst, finder man Axelgaard Resort. Resortet er vores luksuriøse landsted for store grupper op til 52 gæster. Det er derfor velegnet til både familieferie, store fester, firmaarrangementer, konference og kursuscenter. Et stort poolområde, udendørs sportsfaciliteter, mødelokaler og parkområde giver mulighed for et hav af aktiviteter. Axelgaard er ideelt til konferencecenter med mulighed for tilkøb af fuld – eller delvis forplejning.

Læs mere her

Idyllisk ophold på Badehotellet

Ved Henne strand finder du vores originale Badehotellet Klitgaarden. Nænsomt renoveret og sat i stand fra kælder til kvist med plads til 30 overnattende gæster på badehotellet og op til yderligere 20 gæster i tilhørende annekser. Badehotellet med udendørs jacuzzi, dampbad, whiskystue og værelser i original badehotels stil er ideelt for unikke ferier, personalearrangementer, kurser, fester, work-aways og meget mere. 

Find ud af mere

Rolige omgivelser på Blåbjerggaard

Blåbjerggaard er et unikt og fredfyldt sted midt i Henneby, tæt på Vesterhavet. Vores charmerende feriegård er ideelt til den store familieferie eller fejring af begivenheder, der fortjener lidt ekstra. 

Blåbjerggaard udlejes til grupper på op til 34 personer.

Bliv inspireret

Udelivs ferie på den gamle skole

Med Klinting Gamle Skole som base for at nyde den særprægede Vestjyske natur er der skabt de bedste rammer for en uforglemmelig ferie med bålhygge, overnatning under åben himmel og varme bade i vildmarksbadet

Gå på opdagelse