✓ Ophold på Vestkysten
✓ Ankom alle dage
✓ Ferielejligheder
✓ Ideelt til forretning

Eksklusivt sommerevent på Badehotellet Klitgaarden

Oplev den ægte badehotel stemning på Badehotellet Klitgaarden og kom helt tæt på Vesterhavet. 

I perioden fra den 20. juli – 29. juli kan man opleve den fantastiske stemning på vores gamle badehotel, hvor du får en unik mulighed for at overnatte på et af værelserne og få serveret morgenmad i spisesalen.

 

Om du ønsker at bo på Badehotellet Klitgaarden en, to, tre dage eller måske en uge denne sommer, er helt op til dig.

 

Læs mere her og book nu

Lejligheder og mindre feriehuse hos AXELGAARD

Hos AXELGAARD tilbyder vi overnatninger i mindre lejligheder og feriehuse. Vores skønne Anneks ved Klitgaarden har 5 ferielejligheder, der passer perfekt til miniferie eller blot en enkelt overnatning. Lejlighederne har plads til 2 gæster, og én har plads til 3 personer. Er man til en romantisk weekend i fred og ro, kan vi byde jer velkommen i Suiten, der er placeret ved privat sø bag Axelgaard Resort. Her kan man nyde ro og fred og endda nyde udsigten over søen fra spabadet på terrassen. Er man en større familie, indbyder stuehuset ved Axelgaard Resort til afslapning og samvær. Stuehuset har plads til op til 16 personer. Blåbjerggaard er sidste skud på stammen med ferielejligheder. Her kan vi tilbyde 5 lejligheder med to værelser med to senge, tekøkken, stue og toilet med bad og et sommerhus (Marens Hus) til 5 personer i tre værelser. 

Vælg selv ankomst- og afrejsedag!

For at skabe en større fleksibilitet i din ferieplanlægning giver flere af vores feriehuse og lejligheder dig mulighed for selv at vælge ankomst- og afrejsedag.

 

Book din næste overnatning hos AXELGAARD

Ferieboliger i Annekser

I annekser ved Klitgaarden i Henne Strand udlejes 5 ferielejligheder og et feriehus. 4 af lejlighederne har plads til 2 personer, 1 lejlighed har plads til 3 personer, og feriehuset har plads til 5 personer. Alle lejlighederne er udstyret med bad, toilet og lille te køkken. 

Det kræver ingen nøgleafhentning ved bureauet – boligerne er udstyret med specifik kode til dørlås, eller nøgleboks

Book nu

Feriehuse hos AXELGAARD

AXELGAARD tilbyder overnatninger i feriehuse på Vestkysten, linnedpakke med håndklæder er inkluderet, eller kan tilkøbes. Forbrug af energi og slutrengøring er altid inkluderet i lejeprisen.

Det kræver ingen nøgleafhentning ved bureauet - husene er udstyret med specifik kode til dørlås, eller nøgleboks.

 

Book nu

 

Hold miniferie på Vestkysten

Med et hektisk hverdagsliv har de fleste brug for et pusterum i ny og næ. Book en miniferie og brug tiden til at slappe af og lade op. Ferie langs vestkysten er fantastisk, og der er ingen tvivl om, at det hitter blandt alle aldre. Vestkysten byder på flot natur, shopping, vandreture, sportsaktivteter og meget mere. 

En miniferie i en af vores lækre ferielejligheder i Henne Strand eller Outrup er den perfekte måde at tilbringe en forlænget weekend eller bare et par dage væk fra de vante omgivelser. Her får I frisk luft hele døgnet rundt og tid til ro og nærvær. Naturen ved Henne Strand er som hele den jyske vestkyst: rå, barsk, smuk og helt unik. De store klitlandskaber, de golde heder og de usædvanlige brede og hvide sandstrande gør området til en drøm for naturelskere og dem, der sætter pris på smuk natur, mens de får den daglige motion eller henter morgenbrød til familien derhjemme. 

Ideelt til forretningsrejse

Er man på farten og har brug for overnatning i Vestjylland, er vores lejligheder og feriehuse det perfekt valg. Med fleksibel ankomst og afrejse er det hurtigt og nemt at booke en lejlighed. Derudover er man ikke nødsaget til at afhente nøgle på et bureau. Dørene har enten dørlås med unik kode, eller en nøgleboks, så man kan ankomme alle tider i døgnet. Slutteligt er der sørget for det hele, inden man kommer. Sengen er redt ved ankomst, og håndklæder er klar til brug. Dernæst er forbrug af energi og slutrengøring altid inkluderet i lejeprisen. 

Gratis adgang til svømmehaller

Vores gæster har gratis adgang til 6 svømmehaller i området. Heriblandt er Varde Svømmehal med aktiviteter for hele familien. Tag en tur i den over 60 meter lange vandrutschebane eller hop ud i bølgerne i bølgebassinet. Se åbningstider for Varde Svømmehal her.

Vores gæster har også gratis adgang til Nørre Nebel Svømmehal, Tarm Svømmehal, Ølgod Svømmehal og Helle Hallens Svømmehal og Ringkøbing Svømmehal.

Klik på den ønskede svømmehal for at se åbningstiderne.

Læs mere

Tag elbilen til Vestkysten

AXELGAARD har opstillet 4 ladestandere, med 2 ladeudtag i hver stander. Dermed kan man lade op til 8 hybrid- og elbiler på vores ejendomme. Ladestanderne er opstillet på Axelgaard ResortBadehotellet KlitgaardenBlåbjerggård og ved Outrup Golfbane

Vores ladestationer fra Drivee gør det let for dig, der kører til Vestjylland i elbil. Drivee kan bruges af alle og benyttes med betalingskort, VISA eller EC-kort. 

Du betaler kun for den tid og kWh, du bruger under opladningen, og det er ovenikøbet til markedsledende priser! 

Læs mere om vores ladestandere her: Drivee ladestander

Mere info