Om os

Axelgaard Feriehuse billede af ejerne Axelgaard Feriehuse er et moderne sommerhusudlejningsbureau i Henne og Houstrup, der er grundlagt i 2024 af et team af erfarne ildsjæle inden for turisme- og udlejningsbranchen. Vores mission er at tilbyde en fleksibel og nærværende udlejning, der imødekommer både husejernes og gæsternes behov.

Vi tror på, at sommerhusudlejning handler om meget mere end blot at leje eller udleje en bolig. Det handler om at skabe tryghed og bekvemmelighed for både husejere og feriegæster. Derfor tilbyder vi en platform, hvor alle kan føle sig værdsatte og servicerede.

Susanne Ottesen og Lars Ravnholt udgør pt. det daglige team på kontoret, og har tidligere arbejdet sammen i et andet stort sommerhusudlejningsbureau, hvorfor begge ved, at konstellationen er oplagt. Susanne har over 30 års erfaring med sommerhusudlejning, hvor hun bl.a. har rådgivet husejere til at opnå den bedste løsning indenfor valg af bureau m.v.

Susanne understreger, at vi hos Axelgaard Feriehuse gerne vil sikre en større fleksibilitet overfor ejerne, som kan være helt trygge ved, at vi med brug af alle større agenter og portaler kan leje deres huse ud som ønsket. Samt at vi overfor gæsterne har fokus på, hvordan vi yder den bedste service og bidrager med ”det lille ekstra”. Disse perspektiver deler hun med resten af teamet.

Ejergruppen bag Axelgaard Feriehuse består af følgende team med dybe rødder i sommerhusudlejningsbranchen: